Merck – az értékek vállalata

Merck – az értékek vállalata

A Merck a világ egyik vezető vállalata az innovatív gyógyszerek, az élettudományi megoldások ill. a teljesítményt javító anyagok és technológiák terén....more

A Merck a világ egyik vezető vállalata az innovatív gyógyszerek, az élettudományi megoldások ill. a teljesítményt javító anyagok és technológiák terén. Közel 350 éves tradíció birtokában értéknövelt technológiákat fejlesztünk ki betegeink és vevőink hasznára. Olyan vállalati értékek vezérelnek bennünket, mint felelősségvállalás, tisztelet, feddhetetlenség, átláthatóság, bátorság és teljesítmény. A Merck a világ 66 országában körülbelül 39.000 embernek ad munkát.

Innovációs megoldások Magyarország számára

Innovációs megoldások Magyarország számára

Magyarországon a termékek széles választékát kínáljuk vevőinknek – az innovatív vényköteles gyógyszerektől és a vény nélkül kapható készítményektől azmore

Magyarországon a termékek széles választékát kínáljuk vevőinknek – az innovatív vényköteles gyógyszerektől és a vény nélkül kapható készítményektől az élettudományi megoldásokig, az ipari színezékekig és vegyszerekig. A termékekkel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hozzánk, vagy látogasson el üzleti részlegeink weblapjaira.

Mi teszi a Mercket egyedülállóvá – A Merck módszere

Mi teszi a Mercket egyedülállóvá – A Merck módszere

Mi teszi a Mercket egyedülállóvá – A Merck módszere
Mi teszi a Mercket egyedülállóvá – A Merck módszere

Maradj hű önmagadhoz: ez a Merck kultúrája. A Merck számára a vállalkozásban elért sikerek az embereknél kezdődnek. Olyan kultúrával rendelkezünk, amelyben...more

Maradj hű önmagadhoz: ez a Merck kultúrája. A Merck számára a vállalkozásban elért sikerek az embereknél kezdődnek. Olyan kultúrával rendelkezünk, amelyben minden egyes ember számít. Olyan kultúrával, amely a kölcsönös tiszteleten és az erőteljes azonosságtudaton alapul.

Merck – az úttörő szellemet keressük

Merck – az úttörő szellemet keressük

A Merck kitűnő állásokat és csábító nemzetközi karrierlehetőségeket kínál a világ különböző részein. Ragadja meg az alkalmat, hogy még többet tudhasson...more

A Merck kitűnő állásokat és csábító nemzetközi karrierlehetőségeket kínál a világ különböző részein. Ragadja meg az alkalmat, hogy még többet tudhasson meg a világ egyik vezető gyógyszeripari cégéről, és fedezze fel, mi mindent kínál a Merck. Folyamatosan keresünk frissen végzett diplomásokat és gyakorlattal rendelkező szakembereket – olyan tehetségeket, akik kiváló képességekkel és szaktudással, vezetői adottságokkal és úttörő szellemmel rendelkeznek.

NextMore about MerckPrevious

Merck – Az élő innováció

A Merck az innovatív és kiváló minőségű csúcstechnológiai termékek vezető vállalata a gyógyszeripari és vegyipari ágazatban. 66 országban mintegy 39 000 alkalmazott munkálkodik azon, hogy javítsa a páciensek életminőségét, növelje ügyfeleink sikerességét és segít bennünket abban, hogy a globális kihívásoknak megfeleljünk.
A Merck a világ legrégebbi gyógyszeripari és vegyipari vállalata. 1668 óta nevünk egyet jelent az innovációval, az üzleti sikerrel és a felelős vállalkozói szellemmel. Az alapító család a mai napig a vállalat többségi tulajdonosa.
Mi vagyunk az eredeti Merck, és globális jogokkal rendelkezünk a Merck névre és márkára. Kivételt csak Kanada és az Egyesült Államok képez, ahol EMD néven vagyunk ismertek.

CONSUMER HEALTH

Consumer Health - A jobb életért!

PERFORMANCE MATERIALS

Performance Materials – Tapasztalat és innováció

A MERCK MAGYARORSZÁGON

We are part of the Merck Group
MIÓTA (1991)

A Merck 1991 óta tevékenykedik Magyarországon, amikor első képviseletét megnyitotta.

PÁLYÁZAT LETÖLTÉSE